TomTom LIVE Services

Welkom bij TomTom LIVE Services voor TomTom Telematics-apparaten Ontdek welke LIVE Services we voor de volgende TomTom-apparaten bieden:

Wat zijn LIVE Services?

Uw chauffeurs bevinden zich dagelijks op de weg en u weet dat het een flinke uitdaging kan zijn om hun bestemming te bereiken. Wegwerkzaamheden, files, flitslocaties... zelfs een korte rit kan veel tijd en geld kosten. Nu kunnen uw chauffeurs elke dag slimmer rijden, ongeacht hun bestemming. Met TomTom LIVE Services ontvangt realtime de meest recente route-informatie, zoals verkeersinformatie, enzovoorts, rechtstreeks naar het voertuig worden verzonden. Hiermee bespaart uw personeel tijd, geld en stress.

Hoe werken de LIVE Services?

TomTom LIVE Services zijn 'live verbonden' services. De informatie en updates voor elke service, zoals de meest recente verkeersinformatie of weerberichten, worden rechtstreeks naar de GO 9000/ PRO 9100 / PRO 9150 of via de LINK 300/ 310/ 510 verzonden en doorgestuurd naar de GO 7000/ PRO 7100/ PRO 7150. U hoeft niets te activeren en geen mobiele telefoon aan te sluiten op uw navigatiesysteem. U gaat de weg op en het navigatiesysteem doet de rest. Voor de TomTom LIVE Services hebt u een abonnement op WEBFLEET nodig.TomTom HD Traffic™ - Ontvang de meest actuele verkeersinformatie voor uw route live op uw TomTom LIVE-apparaat met TomTom High Definition Traffic. Uw chauffeurs ontvangen gedetailleerde incidentenrapporten over de duur en oorzaak van vertragingen, de nauwkeurigste vertragingsinformatie, reis- en aankomsttijden en voorstellen voor alternatieve routes. Al deze informatie wordt rechtstreeks verzonden naar uw TomTom-navigatiesysteem. TomTom HD Traffic is een revolutie op het gebied van verkeersinformatie, waarmee u volledig automatisch over de beste dekking en de meest recente updates van de beste bronnen beschikt.

Meer informatie over HD Traffic
Flitsers - Met steeds meer voertuigen op de weg en de toenemende druk om sneller te rijden, moeten chauffeurs zich bewust zijn van de veiligheid. Dit betekent dat het belangrijker dan ooit is om te weten waar de flitslocaties zich bevinden en wat gevaarlijke gebieden zijn. Met TomTom Flitsers ontvangen uw chauffeurs geavanceerde realtime waarschuwing, bijvoorbeeld voor vaste flitslocaties, mobiele flitslocaties en plaatsen waar veel ongelukken gebeuren. Deze waarschuwingen helpen uw chauffeurs om veilig hun bestemming te bereiken. Daarnaast bespaart u geld op boetes voor snelheidsovertredingen.
Sneller op weg met TomTom QuickGPSfix™* - Deze slimme service zorgt ervoor dat u sneller uw GPS-positie kunt bepalen zodat u binnen 30 seconden kunt vertrekken, zelfs als het GSP-signaal zwak of gedeeltelijk geblokkeerd is.

* GPS-OTA alleen beschikbaar voor GO 9100/ PRO 9100. Voor alle overige apparaten is QuickGPSfix beschikbaar via MyDrive.
TomTom Places - Dringend op zoek naar een reparatiewerkplaats in de buurt? Dan is TomTom Places de perfecte hulp voor uw chauffeurs. Typ een zoekwoord, vind bijbehorende locaties en laat uw navigatiesysteem u de weg wijzen.
TomTom Weer - Met TomTom Weer ontvangt u de dagelijkse en vijfdaagse lokale weersvoorspellingen op uw TomTom-navigatiesysteem, zodat u plannen kunt maken op basis van het weer. U kunt ook informatie opvragen over de situatie op de weg, zodat u zeker weet dat u veilig op uw plaats van bestemming arriveert.
Welke LIVE-services zijn beschikbaar in mijn land?

Controleer de beschikbaarheid van de LIVE Services in uw land en kijk in welke landen u LIVE Services kunt gebruiken als u naar het buitenland gaat.

HD TrafficFlitsersPlacesSnelle GPS-bepalingWeer
Duitsland
Groot Brittannie
USA
Nederland
Frankrijk
Zwitserland
Belgie
Portugal
Italie
Spanje
Zweden
Denemarken
Noorwegen
Finland
Luxemburg
Austria
Ierland
Griekenland
Hungarije
Tjechische Republiek
Polen
Roemeniering
Slovenie
Slovakije
Bulgarije
Lettland
Estonie
Litauen
Malta
Cyprus
Vaticaanstad
San Marino
Monaco
Liechtenstein
Australia
New Zealand
South Africa